Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Η Buysmartycy (αναφέρεται εδώ ως "Η Εταιρεία") και οι θυγατρικές της που ανήκουν εξ ολοκλήρου στη δέσμευσή τους να προστατεύουν το απόρρητο των χρηστών της Εταιρείας και τη συνολική ακεραιότητα του διαδικτύου. Για το σκοπό αυτό, αποκαλύπτουμε εδώ τυχόν ζητήματα που σχετίζονται με το απόρρητο κατά τη συλλογή από την Εταιρεία προσωπικών πληροφοριών από χρήστες της Εταιρείας

Έχουμε υιοθετήσει ένα σύνολο οδηγιών διαχείρισης πληροφοριών που χρησιμεύουν ως βάση για τις σχέσεις μας με πελάτες και διαφημιστές. Οι οδηγίες υπόκεινται σε αλλαγές και οποιεσδήποτε τέτοιες αλλαγές στην πολιτική απορρήτου μας θα δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα χωρίς ειδοποίηση.

Ερωτήσεις σχετικά με αυτήν τη δήλωση θα πρέπει να απευθύνονται στον συντονιστή του ιστότοπου της Εταιρείας στη διεύθυνση

Μια περίληψη των μέτρων που έλαβε η Εταιρεία για την προστασία του απορρήτου των χρηστών μας έχει ως εξής:

Δεν παρέχουμε ούτε πουλάμε τα στοιχεία σας σε τρίτους, εκτός εάν το έχετε ζητήσει ρητά, προκειμένου αυτοί οι διαφημιστές ή/και τρίτα μέρη να μπορούν να σας προσφέρουν πληροφορίες, αγαθά και υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Στην περίπτωση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτές οι προσφορές θα έρθουν σε εσάς μόνο από την Εταιρεία.
Η Εταιρεία μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας ταχυδρομικά ή τηλεφωνικά με λεπτομέρειες για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προσφορές της. Στην περίπτωση email και SMS, αυτή η αλληλογραφία θα αποστέλλεται μόνο σε εκείνους τους χρήστες που έχουν επιλέξει να λαμβάνουν επικοινωνίες μέσω αυτών των μεθόδων.
Όλη η αλληλογραφία μας μέσω email και SMS περιλαμβάνει μια επιλογή απεγγραφής.
Εσείς αποφασίζετε εάν θα δημοσιεύσετε δημόσια μια προσωπική διεύθυνση email όταν συμμετέχετε σε διαδικτυακές συζητήσεις. Εάν θέλετε να εξαιρεθείτε από αυτήν τη ρύθμιση ανά πάσα στιγμή, επιλέξτε να καταργήσετε την εγγραφή σας όταν δημοσιεύετε συζητήσεις.
Διατηρούμε το δικαίωμα να αποκαλύψουμε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των μελών και τα δημογραφικά στοιχεία σε διαφημιστές και συνεργάτες, αλλά μόνο σε ανώνυμη συγκεντρωτική μορφή. Η Εταιρεία δεν θα αποκαλύψει την προσωπική σας ταυτότητα σε σχέση με την αποκάλυψη τέτοιων πληροφοριών.

Ποιες πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης συλλέγουμε για εσάς;

Συλλέγουμε πληροφορίες για τους χρήστες μας με τον ακόλουθο τρόπο:

Ενδέχεται να απαιτήσουμε από τους χρήστες να μας δώσουν όνομα, διεύθυνση email, ταχυδρομική διεύθυνση, ταχυδρομικό κώδικα, φύλο και ημερομηνία γέννησης προκειμένου να εγγραφούν για πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες. Ενδέχεται επίσης να ζητήσουμε άλλες μη υποχρεωτικές δημογραφικές πληροφορίες από τους συνδρομητές, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των παιδιών και του επαγγέλματος. Αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται από εμάς και τους υπεύθυνους επεξεργασίας δεδομένων μας (βλ. παρακάτω).

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο

                  ONLINE SHOP BuySmartCy.eu Phone:+11 11 11 11