Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Συνήθως οι παραγγελίες ενδέχεται να χρειαστούν έως και 72 εργάσιμες ώρες για να παραδοθούν από τη στιγμή της πληρωμής, εκτός από τις απομακρυσμένες περιοχές που μπορεί να χρειαστούν έως και 7 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή της πληρωμής. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με τοπικές εταιρείες Courier για την παράδοση των αγορασμένων αντικειμένων στους πελάτες του.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με οποιαδήποτε προϊόντα, απλώς επιστρέψτε τα στο τοπικό μας κατάστημα που βρίσκεται στη διεύθυνση που εμφανίζεται στη σελίδα επικοινωνίας του ιστότοπού μας, στην αρχική συσκευασία εντός 14 ημερών από την παραλαβή και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα για αυτά τα προϊόντα ή θα αντικαταστήσουμε το στοιχείο σύμφωνα με τους ακόλουθους κανόνες.

Για να κάνετε μια επιστροφή, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Μεταβείτε στη σελίδα μας Επικοινωνήστε μαζί μας

2. Στείλτε μας ένα email με το αναγνωριστικό παραγγελίας σας, το όνομα και το επώνυμό σας, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση email και πείτε μας γιατί θέλετε να επιστρέψετε το συγκεκριμένο προϊόν.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα ανταποκριθεί στο αίτημά σας το συντομότερο δυνατό και θα επικοινωνήσει μαζί σας με οδηγίες σχετικά με τον τρόπο επιστροφής των επιθυμητών προϊόντων.


Αυτό θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε την ταχεία επεξεργασία της επιστροφής σας.

Λάβετε υπόψη ότι κατά την επιστροφή μιας παραγγελίας για επιστροφή χρημάτων, θα είστε υπεύθυνοι για τα ταχυδρομικά τέλη επιστροφής, εκτός εάν προέκυψε σφάλμα από μέρους μας. Μόλις λάβουμε την αποστολή, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα στον τρόπο πληρωμής σας.

Βεβαιωθείτε ότι οποιαδήποτε επιστροφή ενδέχεται να μην γίνει αποδεκτή για διαφορετικούς λόγους όπως:

εάν καταστρέψετε την αρχική συσκευασία
εάν έχετε σπάσει το αντικείμενο
εάν έχετε καταστρέψει το αντικείμενο με οποιοδήποτε μέσο κ.λπ.

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο

                  ONLINE SHOP BuySmartCy.eu Phone:+11 11 11 11